Mosha është thjesht një numër, 89-vjeçari mezi pret t’i kthehet vallëzimit


Për 75 vite me radhë 89 vjeçari Bob Holzman e shprehu dashurinë dhe pasionin e tij për vallëzimin, në rrugët e New Yorkut.
“ Unë e konsideroj veten me fat që jam në gjendje të kërcej ende dhe të bëj gjëra të tjera,” thotë ai.
Holzman, në kohën kur vendi u godit nga pandemia në mars të vitit 2020, u detyrua të mbyllet në shtëpi. Ai filloi ta kalonte kohën e lirë duke lexuar libra dhe duke luajtur lojëra në internet. Pas vaksinimit të tij dhe fushatës intensive të vaksinimit në vend, ai shpreson për një kthim të shpejtë në normalitetin e munguar.

“Unë nuk kam asnjë dyshim, unë do të jem në gjendje të bëj gjithçka që bëja më parë. Dhe unë do ta bëj atë me një ndjenjë mirënjohjeje që isha në gjendje ta kaloja këtë situatë, ” tha Holzman.
Holzman ndërkohë që bëhet gati për garën e radhës, e cila do të mbahet Maj shpreson që pandemia nuk do t’i marrë sërish emocionet e publikut.
«Do të bëj salsa, Foxtrot. Unë mund të kërcej samba, vals. Unë bëj gati gjithçka, sepse kam vallëzuar për rreth 75 vjet në New York City. ”