Ditët e nxehta mund të marrin freski! Mësoni ku!


Nëse tani jeni lodhur dhe doni të pushoni duke dëgjuar buçimën e lumit Vardar, atëherë ju preferojmë që të vizitoni restorantin “Burimi Vërtok Tre” i cili gjendet në fshatin Vërtok në Gostivar.

Me një meny të pasur pamje panoramike dhe ambient të përsosur vetëm për të kaluar disa çaste, duke u freskuar si nga burimi i lumit njashtu edhe nga pijet dhe ushqimet që i ofron restoranti i cili mban emrin e vendit ku është përqendruar.

Restorant “Burimi Vërtok Tre” është vendi ideal për ju.

Fshati Vërtok ndodhet në shpatet e malit Bistra nga malet e Korabit, pranë qytetit të Gostivarit.

Për rezervime

Baby Boo