Mos i bleni këto geta, janë mashtrim! (FOTO FAKTE)


Deri në Pa Censurë është denoncuar fenomeni më i fundit i getave me dy pjesë , të cilat shiten masivisht online e që janë një mashtrim i madh!

Klientja e faqes në të cilën i ka porositur getat, ka kërkuar t’i premtojnë se janë të njëjta si në fotografi dhe siç shihet në bisedën e realizuae në fotografinë më poshtë shitësija i premton për cilësinë!

Mirëpo të porosia e ardhue nuk është as 1% e asaj që është premtuar.

Kujdes gjatë blerjeve online, thirrja e ekspertëve të tregëtisë është që të mos tundohemi nga blerjet online në qoftëse të njëjtat nuk kanë hapësirë për “vlerësim nga klientët” ose nuk ju garanton një klient i tyre i kënaqur!

Kujdes, shumë faqe online mund të ju mashtrojnë!