Mos e mundo veten, Home Clean sjell ofertën fantastike!


Koha e pranverës ka arritur dhe çdo familje mendon për pastrimin gjeneral të shtëpisë… Por, ju nuk keni pse te lodheni ngaqe kompania Home Clean që operon në Pollog pastron deri në detajin më të vogël shtëpinë tuaj.

HOME CLEAN ofron sherbim per pastrim dhe mirembajtje (ditore, javore, mujore, vjetore) te hapesirave te ndryshme si pastrim te shtepive, te banesave, te objekteve afariste dhe mirembajtje te oborreve-kopshteve.

Shërbimet:

• Pastrim rezidencial / komercial
• Pastrim te tepihave – qilimit, dritareve, roletave
• Pastrim te ndertimit
• Mirembajtje te oborrit-kopshtit
• Pastrim gjeneral (brenda dhe jashte)
• Sherbime te tjera ne dispozicion sipas kerkeses se klientit.