“Monstra”, avokatja e vik*timave në një mendim me Fetain: Bur*gim të përjetshëm

Pala mbrojtëse e vik*timave për rastin “Monstra”, në seancën që po mbahet në këto momente në Gjykatën Penale të Shkupit ka thënë fjalët përfundimtare.

Avokatja e vik*timave është shprehur se pajtohet me fjalët përfundimtare që u shprehën paraprakisht nga prokurorja Fatime Fetai, në seancën e kaluar.

Kjo nënkupton, se avokatët e vik*timave kanë kërkuar që të akuzuarit të dënohen, ashtu siç ka kërkuar prokurorja Fetait, me bur*gim të përjetshëm dhe po ashtu ka kërkuar dëmshpërblim për familjarët e vik*timave.

Baby Boo