“Monstra”, akuza për vr*asje rëndon mbi Alil Demirin, Agim dhe Afrim Ismailoviqin! Haki dhe Fejzi Aziri akuzohen për ndihmë


Prokurorja Fatime Fetai, në seancën për fjalët përfundimate për rastin “Monsta”, tha se dy të arratisurit Alil Demiri dhe Afrim Ismailoviq e kanë kryer vr*asjen dhe akuzohen për aktin “terr*orizëm”.

Haki Aziri akuzohet për dy vepra penale, sepse sipas Fetait, u ka ndihmuar por pa e ditur se ata kanë kryer vr*asje. Sa i përket Fejzi Azirit, prokuroria atë e akuzon për veprën se ka ndihmuar Alil Demiri dhe Afrim Ismailoviq që të arratisen.

Për të akuzuarin Sami Luta, prokurorja Fetai tha se aktakuza është tërhjekur ngase nuk ka prova.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=3572556266144829&ref=external

Baby Boo