“Mona’s Shopp”, faqja e Instagramit për shitje online që realizon edhe kërkesat më unike të klientëve


“Mona’s Shopp” është faqe Instagrami që kërkesat e çdo klienti dhe që ka një listë të gjatë klientësh të kënaqur, që falë cilësisë së pakrahasueshme të produkteve dhe çasjes së duhur e profesionale, gjithmonë zgjedhjet i bëjnë aty. Nga “Mona’s Shopp” bëjnë të ditur se mjafton që ti kontaktoni në DM dhe me çasje korrekte deri në maksimum do të merrni përgjigje në lidhje me çdo pyetje që keni rreth produkteve.

Baby Boo

Produktet jane 100% origjinale dhe vijnë me çmime të arsyeshme. “Pranojmë porosi për çdo brand edhe pse mund të mos e kemi të publikuar në profilin tonë.
Tek “Monas Shopp” klientët mund të porosisin produkte kozmetike dhe rroba të markave më të njohura, të cilat kanë filialet e tyre në Gjermani.

Malli vjen nga Gjermania, andaj porosia mund të vonohet për disa ditë. Pritja e vlenë, pasi blerësit marrin atë që dëshirojnë me cilësinë, origjinalitetin dhe garancine e njeqindpërqind.
Padyshim, më të mirët, të sigurt dhe korrekt! Porosit tani tek “Mona’s Shopp”.