Momenti më i bukur gjatë absolventiadës në UT! Udhëheqësia e UT-së solidarizohet bashkë me studentët në shi (VIDEO)


Të gjithë u munduan të hedhin baltë mbi organizimin e ceremonisë së hedhjes së kapelave të absolventëve të Universitetit e Tetovës, duke u marrë me programin artistik të kësaj ceremonie.

Por askush nuk e potencoi faktin se gjatë ceremonisë zyrtare, kur bëhej ndarja e certifikatave për absolventët nga ana e Rektorit të UT-së Prof. Dr. Vullnet Ameti edhe pse filluan reshje intensive të shiut, ceremonia nuk u ndërpre por Rektori së bashku me ekipin e tij u solidarizuan me absolventët, ku lëshuan vendet e tyre dhe dolën në shi, ata  edhe në këto rrethana ishin krah për krah me absolventët dhe familjarët e tyre.

Atmosfera u bë edhe më e zbavitëse, ku gjithçka u shndërrua në harmoni dhe festë të vërtetë!/PaCensurë
Videon mund ta shihni këtu