Momenti kur vr*asësi e kupton në transmetim direkt se është gjetur trupi i vi*ktimës


Pamjet tm*erruese më poshtë tregojnë momentin kur një vr*asës zbuloi se trupi i vi*ktimës së tij është gjetur.
Më 11 qershor të vitit 2011, Stephen McDaniel u fut vje*dhurazi në apartamentin e Lauren.
Disa ditë më vonë, Lauren u raportua si e zhd*ukur nga miqtë e saj dhe familjarët, me Stephen, i cili ishte komshiu i saj, që u intervistua nga mediat, teksa gjoja ndihmonte në he*timet për ta gjetur vendndodhjen e saj.

Gjatë intervistës, Stephen foli për Lauren, duke thënë se ajo ishte një person i mirë dhe se të dy kishin shkuar në Universitetin e njejtë, ‘Mercer College’ në Gjorgja.
Në një pikë, ai madje sugjeroi se Lauren mund të jetë rrë*mbyer derisa po vraponte, pasi kur ai dhe një prej shokëve të saj kishin kontrolluar apartamentin, u duk se asgjë nuk mungonte.

Mirëpo, gjërat morën një kthesë tjetër kur ai e humbi kontrollin pa pritur menjëherë pasi reporterja e pyet rreth një trupi të dyshuar që policia e ka gjetur në një parking makinash prapa shkollës së juridikut.
Stephe, i panikuar, i thotë gazetares: ”Mendoj se duhet të ulem.”
Ai eventualisht rikthehet i përlotur, duke treguar sa rrallë e shihte Laurenin pasi ai po ndiqte orët ‘online’.
Sipas raporteve, pasi policia e kishte etiketuar Stephen si person të interesit, u kontrollua apartamenti i tij.

Gjatë kontrollit, policia gjeti pakon e sharrës që ai përdori për ta coptuar trupin e Lauren, derisa kishte edhe nje celës që të fuste në të gjitha dhomat e ndërtesës.
Policët gjashtu gjetën të brendshme të Lauren dhe disa shkrime që Stephen i kishte shkruar rreth to*rturave që u bënte grave. Më 2014, Stephen eventualisht pranoi vr*asjen br*utale të Lauren dhe u dë*nua me bu*rgim të përjetshëm.