Momenti kur tërhiqen edhe kamionët e fundit nga Jarinja (VIDEO)


Janë tërhequr të gjithë kamionët barrikadues nga pika kufitare në Jarinjë.
Tërheqja u bë pas marrëveshjes në Bruksel për tërheqjen e barrikadave dhe protestuesve ana e Serbisë, si dhe tërheqjen e Njësisë Speciale nga ana e Kosovës.Ndryshe, në pikat kufitare Jarinjë e Bërnjak kanë filluar të tërhiqen në mënyrë paralele bllokadat dhe policët e Njësisë Speciale.