Momenti kur përplasen tre makina luksoze Ferrari (VIDEO)


Megjithëse policia bëri përpjekje për të siguruar kalimin e sigurt të një duzinë makinash të shtrenjta, një shofer i Ferrarit vendosi të luante pak.

Një shofer i një Ferrari 488 GTB me ngjyrë të zezë u përplas me makinë, dhe kur ai u ndesh me një kolonë para tij, ai shpejt u kthye në korsinë e mesme dhe u përplas me një tjetër Ferrari 488 Pista.
Pastaj ndodhi një përplasje me një Ferrari tjetër, të zezë 458 Italia. I gjithë momenti u regjistrua nga McLaren 600LT i cili arriti të ndalet në kohë.