Momenti kur lypësja në Fushë Kosovë, ia dorëzon “bossit” paratë e mbledhura

Shihet thuajse çdo ditë në rrugë të Prishtinës dhe të Fushë Kosovës duke kërkuar lëmoshë. Por, një grua nga Prishtina dje është incizuar duke ia dorëzuar një burri paratë që i kishte mbledhur nga qytetarët.

Baby Boo

Gruaja që ndal qytetarët në rrugë për t’u kërkuar para, në një video shihet në shoqërinë e një burri, të cilat ia dha paratë që kishte mbledhur.
Kjo grua shihet zakonisht në gjendje të çrregullt, e shoqëruar edhe me persona të tjerë, fëmijë të vegjël e me problemeve fizike e mendore, dhe qëndron çdoherë në rrugët kryesore të kryeqytetit por edhe Fushë Kosovës, duke ndalur kështu çdo veturë, e duke iu kërkuar para personave brenda tyre.

https://fb.watch/5-1e2Ovfsf/