Momenti i frikshëm kur lava gëlltit një veturë të tërë në Amerikë


Haëaii në Shtetet e Bashkuara të Amerikës është goditur nga disa vullkane që kanë shkaktuar dëme të mëdha, transmeton Gazeta Metro.

Që nga data 3 maj, shteti është goditur nga vullkani Kilauea dhe deri më tash ka shkatërruar dhjetëra shtëpi e ka detyruar mijëra njerëz që të zhvendosen nga shtëpitë e tyre.

Kilauea është një prej vullkaneve më shkatërruese në botë.

Mediat ndërkombëtare kanë transmetuar pamjen kur lava e vullkanit gllabëroi një veturë të tërë. Kjo video tregon edhe fuqinë e vullkaneve të parë për së afërmi dhe aftësinë shkatërruese të tyre.

Baby Boo