Momenti i arre*stimit të Dardan Molliqajt dhe zyrtarëve tjerë të PSD-së

Partia Socialdemokrate ka zhvilluar sot një aksion tek objekti i ish-Rilindjes, shkruan Gazeta Express.
Në këtë aksion në mënyrë të dhunshme janë arrestuar kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, anëtarët, Zgjim Hyseni, Frashër Krasniqi dhe Nol Nushi.

Baby Boo

Në mesin të arrestuarve është edhe një i moshuar.
Deri tek arrestimi i zyrtarëve të PSD-së, erdhi pasi ata shkruajtën “zhvatës”, në makinat zyrtare të Ministrisë së Drejtësisë