Moment prekës, pilotët bullgarë ngushëllojnë familjarët e viktimave të aksidentit! (VIDEO)


Moment prekës, pilotët bullgarë ngushëllojnë familjarët e viktimave të aksidentit!
Katër pilotët e aeroplanëve që sollën kufomat e viktimave të aksidentit tragjik në Bullgari, pasi u nxorën arkivolet, u afruan deri te familjarët e viktimave.

Baby Boo

Të mërzitur, u shprehën ngushëllim të gjithëve për humbjen e më të afërmve të tyre. Pilotët udhëhoqën dy aeroplanët që i sollën kufomat e 45 viktimave nga Sofja në Bullgari. Kufomat tashmë janë dorëzuar te familjarët dhe po u jepet lamtumira e fundit. Sot në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit, me dy aeroplanë kanë arritur kufomat e 45 viktimave.