Molliqaj: Shumë qytetarë do të gëzohen kur të rrëzohet Qeveria Kurti


Tutje ai tha se kjo qeveri nuk ka përmbushur pritjen dhe shpresën e popullit të vendit dhe se për shumicën e popullit gëzimi për këtë qeverisje do të jetë më i madh kur të rrëzohet se sa kur ka fituar, poashtu ai ka thënë se Albini është një autoritar.
“Qeveria nuk ka përmbushur pritjet e shumë prej njerëzvë, kjo qeverisje sic është rritur shpejt edhe mund te rrëzohet leht, unë mendoj se shumica e njerzëve kanë mu gzu kur te rrëzohet se sa kur ka fitu. Si të jesh i vetmi në një grupacion politik aty ti je autoritar”, ka thënë ai në Kanal10.
Molliqaj ka thënë qe kjo qeverisje është shumë e rrëzikshme sepse gjithmon kanë pru rreziqe sesa që kanë pas qëllime dashakeqe.

Baby Boo