Molliqaj: E vërteta e çli*rimit të Kosovës është Adem Jashari e jo Ibrahim Rugova

Kreu i PSDsë Daradan Molliqaj ndërsa ka folur për çl*irimin e vendit, ka thënë se e vërteta e ç*lirimit të Kosovës është Adem Jashari e jo Ibrahim Rugova. “Secili e qet ka një tullë në muri, por cila është tulla vendimtare që bën kap*ërcimin. Puna është cili moment e bën kap*ërcimin” ka thënë Molliqaj në TV Dukagjini.

Molliqaj ka folur për “njerëzit e lu*ftës” duke thënë se ata i kanë meritat për lirinë e Kosovës dhe se kjo nuk mund të mohohet.

Baby Boo