Modelja shqiptare bëhet nënë për herë të parë pa mbetur shtatzënë


Si rrufe në qiell të pastër!
Angela Martini sot është bërë nënë për herë të parë. E lexuat mirë!

Baby Boo

Modelja e njohur ka befasuar të gjithë dje me këtë lajm.
Edhe më befasues ka qenë lajmi se këtë ka vendosur ta bëjë përmes një gruaje surrogate duke mos qenë vetë shtatzënë.

“”Biri ynë Kyree Martini Savulescu, zgjatim i dashurisë sonë u lind dje me datë 2 dhjetor në Dallas. Jemi shumë të lumtur të kemi një fëmijë me ndihmën e jashtëzakonshme të një surrogate. Ne gjithmonë do jemi mirënjohës për njeriun që mbajti djalin tonë. Zemrat tona janë të mbushura me dashuri dhe lumturi. Mirë se vjen në botë, Kyree” – shprehet Angela!
Shumë urime!