MPB me detaje për vr*asjen në Butel 2

Një person ka mbetur i vr*arë dhe një tjetër i pla*gosur pas të sht*ënave me ar*më në Butel 2 të Shkupit.
Nga Ministria e Punëve të Brendshme bëjnë të ditur se në parkingun në kryqëzimin e Bulevardit “Bosnja dhe Hercegovina” dhe “Hristijan Todorovski Karposh” nga një makinë është gju*ajtur me ar*më në drejtim të një makine “Golf”.

Baby Boo

“Në SPB-Shkup rreth orës 22:00 është lajmëruar se në parkingun te kryqëzimi i Bulevardit “Bosnja dhe Hercegovina” dhe “Hristijan Todorovski Karposh” nga një makinë është gju*ajtur me ar*më në drejtim të makinës “Golf” në të cilën kanë qenë dy persona, pas të cilët u dërguan në Klinikën “Nënë Tereza” për ofrimin e ndihmës mjekësore. Një person nuk ka mundur të mbijetojë nga pl*agët, ndërsa një person tjetër është i pl*agosur rë*ndë. Ekipet janë në terren dhe po punojnë për zbardhjen e rastit” thonë nga MPB.

Restorant Lumare