Mitko Çavkov sapo doli nga burgu i Shtukës


Ish ministri i punëv të brendshme Mitko Çavkov, i akuzuar për veprën “terrorizëm” sapo ka dalë nga burgu i Shutkës, njoftojnë burime të Gazetës Lajm nga burgu. Çavkov u lirua në burg shtëpiak, pasi ofroi një milion euro garanci për mbrojtje në liri. Mitko Çavkov është arrestuar lidhur me hetimin për dhunën në Kuvend të 27 prillit, kur e drejtoi shtabin operativ të MPB-së. Prej strukturave më të ulëta të MPB-së është theksuar se dy orë nuk ka dhënë urdhër për veprimin e policisë, me çka e ka vënë në rrezik jetën e deputetëve dhe gazetarëve.

Baby Boo