Misteri i kështjellës Ilire që u rrethua nga varret e fëmijëve


Çfarë ishte kjo kështjellë e rrethuar nga varret e fëmijëve? Përse arkeologët ende nuk kanë një përgjigje? Si u zbulua?
Kur ne kete keshtjelle u kryen germime ne vitet 70, u zbuluan mjaft varre te lashta femijesh.
Ata rrethonin nje pjese te murit te saj, por askush nuk mund te shpjegonte arsyet…

Varret e femijeve, tempujt enigmatike, simbolet pagane, shkaterrimi dhe lufta
Te gjitha gjenden ketu, ne kete keshtjelle…
Permes te njejtes porte ku sot po hyjme ne, kalonin dikur mese 1000 ushtare, jo pa qellim. Cfare ndodhte ne kete vend kur nuk ishte kaq heshtur sa sot?

Baby Boo