Mirjana Najçevska: Ikjen e Gruevskit e ka organizuar BDI-ja!

Profesoresha Mirjana Najçevska në profilin e saj në Fb ka bërë një akuzë të rëndë në drejtim të partisë BDI!

Baby Boo

Sipas Najçevskës ikjen e Gruevskit e ka organizuar partneri i tij shumvjeçarë BDI-ja. Ajo ka kërkuar rezultate nga organet e hetuesisë dhe përgjegjsi nga ministri i Punëve të Brendshme, nga Prokuroria dhe ministrja për Drejtësi duke thënë se tregoni rezultate ose jepni dorëheqje.
Najçevska gjithashtu ka kujtuar se të ndihmoshë një shkelës të ligjit gjithashtu është vepër penale

Najçevka gjithashtu ka kërkuar përgjegjësi politike nga të gjithë politikanët që kanë ndihuar në ikjen e Gruevskit.
Më posht postimi i plotë: