Mirije Braha pas skandalit se është femra më intelegjente, ka treguar “intelegjencën e saj! (VIDEO)

Mirije Braha pas skandalit se është femra më intelegjente, ka treguar “intelegjencën e saj në emisionin PRIVE!

Baby Boo

Këngëtarja Mirije Braha në emisionin Prive ka deklaruar se është një femër shumë intelegjente, e bukur dhe e kompletuar, ngjalli reagime të mëdha në opinion. Ku shumica e komentuesve e krahasuan atë me komiken Linda Morina.

Por, sapo deklaroi Braha për intelegjencën e saj disa sekonda më vonë ajo tha se nuk di asnjë nga paswordat e llogrive. Që do të thotë tregoi “intelegjencën” e larte!

Ndiqeni në video: