Miratohet sistemi për digjitalizimin e sektorit të turizmit-hotelierisë, e-turizëm


Sot në seancën e 106-të të Qeverisë u miratua informacioni për krijimin, realizimin dhe zbatimin e një sistemi të përshtatshëm informacioni për digjitalizimin e sektorit të turizmit-hotelierisë, e-turizëm.