Ministrja kosovare ‘ndahet’ nga ministrat e tjerë, vjen e vetme në ceremoni


Zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla, ka zgjedhur që mos të vijë bashkë me ministrat tjerë të Qeverisë Kurti në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive, asaj të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut.

Gërvalla, është parë të vijë e vetme, ndërsa ka arritur edhe me vonës. Ajo nuk është parë e shoqëruar nga askush.
Pas pak pritet të arrijnë edhe kreministri Zaev dhe kryeministri Kurti, ku më pas edhe do të fillojë mbledhja e përbashkët./ Alsat.mk