Ministria e Punës dhe Politikës Sociale web faqen vetëm në gjuhën maqedonase, ankohen qytetarët shqiptarë!

Ministria e Punës dhe Politikës sociale diskriminon shqiptarët. Web faqja e ministrisë është vetëm në gjuhën maqedonase.

Baby Boo

Të gjithë të dhënat, informatat dhe aplikimet janë në web faqe vetëm në gjuhën maqedonase, andaj shfrytëzuesit shqiptarë të shërbimeve në këtë ministri, nuk janë në gjendje të surfojnë me lehtësi dhe pa pengesa, shkruan Pa Censure.

Për një kategori të njerëzve të cilët kanë nevojë për shërbime por nuk njohin gjuhën maqedonase, ngelin jashtë aplikimeve.

Pa Censurë do të bëjë presion tek ministria e Punës dhe Politikës Socieale që të shtoj në web faqe edhe gjuhën shqipe!