Ministria e Mjedisit të Kosovës, ka dhënë urdhër qe të largohen imazhet e Skenderbeut dhe Adem Jasharit nga vendi turistik “Ujvara e Mirushes”


Kronika e mëposhtme ka të bëjë me Ujëvarën e Mirushës.

Atje aktualisht zhvillojnë veprimtari dy lokale, në të cilat vizitorët kanë mundësi të ulen e të shijojnë bukuritë e këtij vendi me një kafe.

Por, shumë shpejt, me vendim të ministrisë së mjedisit, pritet që ato të largohen nga aty.

Por ajo që është e çuditshme është se Ministria e Mjedisit të Kosovës, ka dhënë urdhër qe të largohen imazhet e Skenderbeut dhe Adem Jasharit nga vendi turistik “Ujvara e Mirushes”

Kronikë e gazetarit Enis Reçica:

<iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/lJUWNR7CxRo” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Baby Boo