Ministria apel prindërve: Mund të bëhet sëmundje serioze, mbroni fëmijët nga…

Instituti i Shendetit Publik dhe Ministria e Shendetesise ben thirrje per prinderit qe te jene te kujdesshem dhe te bejne vaksinat tek femijet per ti mbrojtur nga fruthi.

Ne nje postim ne rrjetet sociale, ISHP dhe ministria ben thirrje: “Fruthi mund të bëhet sëmundje serioze! Mbroni fëmijët nga fruthi nëpërmjet vaksinës Fruth- Rubeolë-Shyta sipas kalendarit kombëtar të vaksinimit.

Baby Boo