Ministri i Sportit të Italisë: Futbolli të rikthehet më 4 maj

Ministri i Sportit të Italisë ka dhënë disa komente që rrisin shpresën për tifozët e futbollit.Spadafora ka bërë thirrje që aktivitetet sportive në Itali të rifillojnë më 4 maj.Izolimi i shtetit nga pandemia Covid19 do të përfundoj më 3 maj sipas komunikatës së sotme të kryeministrit të Italisë, prandaj më 4 maj thuhet të kthehet në aktivitete.

Baby Boo

“Me besimin e thellë se atletët tanë do të kthehen të fitojnë për flamurin tre ngjyrësh përsëri së shpejti, brenda dhe jashtë fushave, kërkoj të riaktivizoni federatat dhe sistemet tjera të sportit kështu që aktivitetet të fillojnë nga 4 maji”, ishin disa nga fjalët e Spadafora, përcjell GazetaBlicItalia ka qenë një nga vendet më të goditura nga Covid 19. Nëse situata nuk qetësohet deri më 4 maj, ka mundësi që masat të rivazhdohen.