Ministri i Kosovës braktisi foton e përbashkët: Rama doli nga protokolli

Burime nga qeveria e Kosovës për A2 bëjnë të ditur se ministri për Ekonominë dhe Ambientin, Blerim Kuçi, bojkotoi foton e përbashkët në përfundim të konferencës së mbledhjes së dy qeverive.

Baby Boo

Arsyeja e tij është se Rama doli totalisht nga protokolli dhe e mbajti konferencën më gjatë se sa ishte planifikuar, duke dashur të bëjë fushatë, sipas tij.

Për këtë arsye, ai u largua pa marrë pjesë në foton ku ishin të pranishëm të gjithë ministrat.