Ministri Hoxha me video mesazh për subvencionet e bujqëve (VIDEO)

Nëpërmjet një videomesazhi, ministri i bujqësisë, Arjanit Hoxha ka deklaruar se pas kalimit të ribalancit të buxhetit, subvencionet për bujqit do të jenë në llogarit e tyre. Më tej, ai ka deklaruar se sot janë lëshuar subvencionet për 3124 blegtorë dhe për 10549 bujq janë lëshuar subvencione për produktet kopshtare.
Për më shumë, ndiqeni videon në vazhdim:

Baby Boo

https://fb.watch/7bCQtKvfVe/