Ministri gjerman për Evropë ia uron fitoren Zoran Zaevit

Ministri gjerman për Evropë, Michael Roth në ‘Twiter’ ia uroi fitoren kryetarit të LSDM-së dhe koalicionit ‘Mundemi’.
“Urime për Maqedoninë e Veriut, Zoran Zaevin dhe Nikolla Dimitrovin. Lajm i mirë është se zgjedhjen u mbajtën pa probleme”.

Baby Boo

Ai më tej shton se duhet të kapemi për punë dhe, siç shkruan ai, t’u mbështesim në rrugën drejt Bashkimit Evropian.
Ndryshe, sipas KSHZ-së por jo ende zyrtarisht, koalicioni “Mundemi’ ku në krye është LSDM ka 46 mandate, që e bën koalicionin me më së shumti mandate.