Ministri Bekteshi: Do të vazhdojë ndihma financiare për të gjithë PUNTORËT në vend edhe për NJË MUAJ!


Ministri Bekteshi në profilin e tij në Facebook njoftonë se ndihma për punëtorët do të vazhdojë edhe për një muaj.

Ja postimi i tij i plotë:

“Do të vazhdojë ndihma financiare për të gjithë PUNTORËT në vend edhe për NJË MUAJ!

14.500 den për Ç’DO TË PUNËSUAR në sektorin real.

? 2️⃣0️⃣ milion EURO, për subjektet afariste në investime të reja dhe që kanë fillu gjatë krizës
kompanitë në fushën e:
✔️prodhimtarisë
✔️tregtisë
✔️IT”

Baby Boo