Ministri Arjanit Hoxha me lajm të mirë për Sllupçanin


Me propozimin e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave kaloi në Qeveri informata për t’u aprovuar procedura e tenderimit disa vjeçar për ndërtimin e digës “Lumi i Sllupçanit”.

Investimi duhet të realizohet brenda 4 viteve me një vlerë totale prej rreth 22 milion euro. (1.342.000.000 den).

Ky është investimi më i madh kapital që do ndodhë ne Komunën e Likovës me çka pritet zgjidhje e plotë e problemit me ujë të pijshëm dhe ujin për ujitje të tokave bujqësore!

https://www.facebook.com/h.arjanit/posts/2782899781949093