Minimaratona humanitare, ja çfarë blenë me paratë e grumbulluara!

Një grup i qytetarëve të cilët morën për iniciativë organizimin e një minimaratone në komunën e Çairit ne 5 maj me një kauzë humanitar, ku qellim kidhin qe të i’u ndihmojnë sadopak femijëve ne QKU “Nene Tereza” tek Spitali i fëmijëve në repartin e onkologjisë dhe hematologjisë, sot me 6 korrik dorëzuan donacionine tyre .

Gjithësej gjatë maratonës janë grumbulluar 202200 denarë, me ketë shumë kanë blerë 10 mbajtëse të infuzioneve, 2 karroca për ambiente te jashtëm, 2 karroca për dhomë, 2 komoda medicinale dhe 2 karroca per instrumene që gjithësej kanë kushtuar 171963 denarë , me shumën tjetër për çdo femijë kanë blerë pixhame dhe komplet çarçafësh bashkë me një koplet me libra për secilin.

Baby Boo