‘Minevra’ kompania që mashtron shqiptarët për punësim në Gjermani? (VIDEO)

Kompania Minevra Gruop e cila operon në Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe në Shqipëri, ka vite që mashtron shqiptarët? Ju merr paratë dhe nuk i punëson në Gjermani!

Baby Shop Charli

Për më shumë ndiqni videon:

Restorant Lumare
Sigma Doors