Milloshoski: Kjo marrëveshje është kushtëzim dhe jo kompromis


VMRO-DPMNE-ja ka marrë vendim se do ta bojkotoj punën e Kuvendit për miratimin e marrëveshjes për çështjen e emrit mes Greqiaë dhe Maqedonisë. Bazë për këtë, siç thotë deputeti i VMRO DPMNe-së Milloshovski, janë bërë shkeljet normative që ka kryer vet Kuvendi në procedurat dhe mbi gjitha vetë marrëveshjen të cilën ai e quan një kushtëzim nga Greqia dhe jo kompromis siç po e ‘shet’ qeveria.

Baby Boo