Milikije Halimi në mesin e 10 politikaneve më të bukura në Maqedoni, ja emrat e politikaneve tjera (Foto)


Portali repriza.mk ka bë zgjedhjen e politikaneve më të bukura në Maqedoni. Në listën e 10 politikaneve më të bukura, e vetmja politikane shqiptare është kryetarja e komunës së Haraçinës, Milikije Halimi.

Në listë gjenden edhe Mihaella Ivanova këshilltare në qytetin e Shkupit, Ivana Haxhievska asistente e kryeministrit Zoran Zaev, Sanja Llukarevska drejtoreshë e DAP, Renata Jajoska – Kryetare e socialistëve të rinj evropianë, Daniejala Rangelova deputete e VMRO-DPMNE-së, Elena Petkovska ish këshilltare në komunën Qendër, Iva Stojkovska anëtare e LSDM-së, Dragana Kiprijanovska dhe Milla Carovska.

Baby Boo