Miletiçi këshilltar i Zaevit, politikani serb i Kralevës që ndërlidhet me protestat që dogjën ambasadën e SHBA-ve në Shkup

Dragisha Miletiç, kryetar i Partisë Përparimtare Serbe në Maqedoni dhe një politikan me të kaluar kontroverse antishqiptare dhe antiperëndimore është pjesë e ekipit të këshilltarëve të kryeministrit Zoran Zaev. Ai njihet kundër bombardimeve të NATO-s në Kosovë dhe njëherit pjesë e protestave që eskaluan me dhunë dhe djegien e ambasadës së SHBA-ve në Shkup.
Involvimin e tij në këtë rast e kanë bërë disa portale në gjuhën shqipe, duke e konsideruar si politikani që i fryente eskalimit dhe përhapjes së luftës edhe në Maqedoni në vitin 1999 kundër pranisë europerëndimore. Sipas një portali Amerika – Radio, ai akuzohet si pjesë e grupit që i vunë zjarrin ambasadës amerikane dhe se jozyrtarisht gjendet në listën e zezë amerikane.
Ai është i lindur në vitin 1956 në Kralevë të Serbisë, ndërsa vlen për të theksuar se ka jetuar në Kosovë, ku ka punuar dhe ka kryer edhe fakultetin në Prishtinë.(INA)

Baby Boo

Restorant Lumare