Milenko ndërron strategji: VMRO-DPMNE ka vjedhur shumë para dhe akuzon Çavkovin

Gazetari që deri dje ishte përkrahësi më i madh i VMRO-DPMNE kohëve të fundit ka filluar ti sulmoje me postimet që nxjerr në facebook.

Ja postimi i fundit i tij ku ka goditur Mitko Çavkovin: “Goran Angelov dhe Igor Jug nuk kanë nga 600.000 euro. Për këtë shkak do ti haje myku i burgut.
Në fakt si është e mundur të kursehen 600.000 euro kur gjithë jetën ka punuar në MPB. Mos ka kursyer nga K-15”

Baby Boo