Milenko i vardiset pushtetit duke akuzuar kryetarin e VMRO-së(Foto)


Gazetari që deri dje isht pro VMRO-së dhe një antishqiptar i thekur sot i vardiset pushtetit të LSDM-së duke plasuar postime kundër Hristijan Mickovskit kryetarit të VMR-DPMN-së.
Në foton e publikuar Hristijan Mickovski kishte thëne që të harohet e kaluara pasi duhet të fokusohemi tek e ardhmja.
Milenko ka akuzuar duke shkruar: Të harohet Aleksandri, të harohet Samoili, Republika e Krushevës e shume të tjerë si mund të harohen.(Pa Censurë)