Milaim Zeka tregon me emra se kush ka vjedhur në PTK dhe kush duhet të burgoset


Është marrë vendimi që punëtorët e PTK-së t’iu zvogëlohet rroga për 40%, e për këtë ka reaguar deputeti i NISMA-së për Kosovën, Milaim Zeka, i cili tha se ky vendim i qeverisë është ndër të rrallët që duhet përshëndetur.

Ndër tjera ai shkruan se kush ka vjedhur dhe kush duhet burgosur.

Postimi i plotë i Zekës:

Nga vendimet e rralla të Qeverisë, qe duhet përshëndetur. Jo me ua ulë rrogat, po i kisha qu në shtëpi 70% të atyre që punojnë në poste. Krejt menaxhmentin dhe bordet i kisha burgos, sidomos atë krye-hajnin Rexhebalaj, e shokun tim Gani Sylën, që përveç që kanë vjedhë vet, i kane mbuluar hajnitë.
Zoti ju vraftë çka i keni bë këtij gjiganti publik. Zoti e vraftë Agron Mustafën dhe ata që e kanë bë drejtor, jo për diçka tjetër, veç për me vjedhë…!!!

Baby Boo