Milaim Zeka: Në kohën e Muhamedit ska pas Facebook, pse përdorni ju hoxhallarë? (VIDEO)

Milaim Zeka: Në kohën e Muhamedit ska pas Facebook, pse përdorni ju hoxhallarë?

Deputeti Milaim Zeka ka vazhduar me injorancën e thellë të tij kur është në pyetje komentimi mbi fenë Islame, ai në një emision të një televizioni Kosovarë mes tjerash ka thënë se “Në kohën e Muhamedit nuk ka pasë mobil telefona, as facebook” duke menduar se me këtë “argument” ua ka mbyll hoxhallarëve gojën, Zeka si plotë Zekallarë tjerë në Kosovë akoma nuk dijnë asgjë nga feja jonë Islame andaj edhe shpesh fyejnë me deklaratat e tyre të paskrupullta si dhe dalin qesharak, për ta dëgjuar fjalimin e tij skandaloz klikoni më poshtë nga minuta 47:00

Baby Boo