Milaim Zeka: Hashim Thaçi e ka su*lmu fizikisht Vuçiqin në prani të ndërkombëtarëve


Gazetari dhe publicisti, Milaim Zeka ka thënë se ish presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi në prani të ndërkombëtarëve e ka su*lmuar fizikisht presidentin serb, Alaksander Vuciq.
Ai tha se ish-presidenti Thaçi kishte marrë karrigën që ta go*diste liderin e Serbisë.

“A e ke ti këtë informacion, Vuçiqi dhe Hashim Thaçi kanë pasur aq përp*lasje, saqë në një moment Hashim Thaçi e ka marrë karrigën para ndërkombëtarëve me i ra më karrigë, Vuciqit. Pra, Thaçi e ka su*lmu fizikisht presidentin serb. Kanë pasur përpl*asje fizike Thaçi me Vuçiqin. Por, ai nuk ka dalë para gazetarëve me thanë se kesh t’u ja lujtë nanën”, ka thënë Zeka.

Baby Boo