Milaim Zeka: “Do e tradhtoja gruan me Yuri Kim për hir të dashurisë që kam për Amerikën” (VIDEO)

Milaim Zeka herë e mohoi të ishte i martuar e herë pranonte se në jetën e tij kishte një grua. Dhe për këtë “ngatërresë” fajin ia linte Covidit.
I pyetur për Yuri Kim, ambasadoren e SHBA në Shqipëri, ai nuk hezitoi të shprehte pëlqimin e tij e madje të shkonte përtej kësaj.
Dajana: Po Yuri Kim?

Baby Boo

Milaim: Unë jam i dashuruar te Yuri Kim dhe është e vetmja femër më të cilën unë do e tradhëtoja gruan time.
Dajana: Atëherë, ti paske grua pra qenke i martuar?
Milaim: Unë do e tradhëtoja gruan me Yuri Kim për hir të dashurisë që kam për Amerikën dhe kam thënë në foltoren e parlamentit të Kosovës se nëse amerikanët më thonë mos fli me gruan tre ditë, unë nuk do të fle tre muaj.