Miku më i afërt i të dënuarit me burgim të përjetshëm: Jam i revoltuar

Miku më i afërt i të dënuarit me burgim të përjetshëm në rastin “Alfa”, Ramiz Dauti, i cili gjithashtu ka qenë i arrestuar dhe i keqtrajtuar në të njëjtin rast ka shkruar në facebook i revoltuar, ja postimi i tij:

Baby Boo Tinex

Në vitin 2008 u dënu me burgim të përjetshëm PSE?

Në vitin 2018 duhet me dal me votu Referendumin PSE?

Në atë ditë të erët kur edhe ka ndodh vrasja për të cilën Agim Islami vuan dënim kafen e mengjesit e kemi nda bashk unë Agimi edhe disa shokë tjerë vallë a mund dikush të më bindë se aj është vrasës,10 vite nuk kam përgjigje për këtë,10 vite shpresë se nesër Agimi del nga burgu,10 vite për cdo dit mendoj të iki nga ky vend me gjith familje,10 vite Agimi pyet pse jam në burg a te kujtohet kur atë ka kohë kemi pirë kafe bashk si munda njikohësisht edhe të jam në lokal me shoqëri dhe të më bëjnë vrasës?

MBI 150.000 qytetarë presin me padurim cka do të ndodhē me fatin e Agimit…….

Si të dal të votoj për një qēshtje shum të madhe për shtetin ku jetoj kur kam plagë të madhe e cila më brengos se i njejti fat na pret neve që jemi në liri nuk aprovohet një e keqe në asnjë mënyrë…
Liri për të pafajshmit Drejtësia e ka fjalën para se ta ngitë fjalën populli kemi të drejta ligjore për ta ngritë zërin Populli nuk do të heshtë……

Restorant Lumare