Mijallkovi dorëzohet në Prokurori

I ak*uzuari kryesor në rastin “Target-Fortesa”, Sasho Mijallkovi është në Prokurori.
Ka shkuar atje për të marrë vendimin për arr*est shtëpiak.

Baby Boo
Pekon Bakery

Këtë e kanë konfirmuar nga Prokuroria për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit
Edhe pse dyshohej se Mijallkovi është arratisur nga shteti, për të mos marrë pjesë në seancën ku do të shpallet aktvendimi, sërish i njëjti është paraqitur vetë në Prokurori edhe pas kërkimit disa ditor nga policia.

Restorant Lumare