Mijallkov pritet të marrë në pyetje Lazarevskin

I akuzuari Sasho Mijallkov dhe të akuzuarit e tjerë në Rastin “Target-Fortesa”, si dhe avokatët do të duhet të marrin në pyetje dëshmitarin Gjorgji Lazarevski për përgjimin e paligjshëm në DSK. Lazarevski është një ish-punonjës i DSK-së, dhe njëri nga dy informatorët që zbuluan përgjimet, kurse në seancën e kaluar ai ka zbardhur se si janë kryer përgjimet, dhe se si së bashku me Zvonko Kostovskin kanë ruajtur të “bombat” për të vërtetuar aferën. Hetimi për lëndën “Fortesa” u hap më 19 mars të vitit 2016 ndërsa për lëndën “Target” më 17 nëntor të vitit 2016, për shkak të lidhshmërisë janë bashkuar në një lëndë të vetme.

Baby Boo