Mijallkov ka kërkuar shpëtim nga Ivanovi, por gjykata…

Gjatë seancës së sotme “Fortesa – Target” të rastit të Prokurorisë Speciale Publike, mbrojtja e Sasho Mijallkovit është thirr në amnistinë e kryetarit të Maqedonisë, Gjorge Ivanov, por gjykata e ka refuzuar kërkesën, njofton Portalb.mk.

Baby Boo

Gjykatësja Xheneta Bektoviq e ka refuzuar kërkesën e avokatit, Lupço Shvërgovski, dhe ka porositur se gjykata e ka vlerësuar aktakuzën, dhe ka refuzuar negociatat për pranim të abolimit.

Rasti “Fortes-Target” ka të bëj me përgjimin ilegal apo “bombat”, dhe në të, përveç Sasho Mijallkov, të akuzuar janë edhe ish ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska.