Mihrije Braha: Jam femra më e bukur, më e kompletuar dhe më inteligjente në Kosovë


Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare modeste së fundmi. Në paraqitjen e saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet mjeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte këngëtarja.

Mihrije Braha prej kohësh është e përfshirë jo vetëm në muzikë, por edhe në biznes. Në Instagram ajo vazhdimisht vazhdon të postojë foto ku duket bukur. Ndërkaq, së shpejti priten edhe projekte të reja muzikore prej saj.

https://youtu.be/4wIHMI5ehZM